+421 (0)911 308 828         Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Schudol som 30 kíl. Mám obrovskú energiu do života. Denne sa hýbem. Nie preto, že musím. Moje nové telo si to žiada. Schudnutím sa odštartovala nová etapa v mojom živote. Začal som spoznávať nepoznané. Ale..., pekne od začiatku. Prečítajte si zaujímavý príbeh o chudnutí...

Čítať ďalej: Chudnutie je radosť...

Vyrastala som vo veľkej rodine. Pravidelne v nedeľu sme sa celé široké príbuzenstvo u niekoho z rodiny zišli na obed. Ten sa nikdy nezaobišiel bez veľkého množstva dobrého jedla. Dlhé roky bolo nepísaným pravidlom, že na takúto návštevu každá rodina prinesie niečo zo svojej kuchyne. Väčšinou to boli koláče, torty a rôzne iné sladkosti, ktorým som nikdy nevedela odolať. Tento zvyk som si po svadbe preniesla aj do mojej novej rodiny. Žiaden víkend sa nezaobišiel bez rôznych sladkých dobrôt. Tých sa na stole nakopilo vždy dostatok na celý týždeň. Pravidelne som športovala, až kým sa mi nenarodil prvý syn, takže s postavou som problém nemala.

Čítať ďalej: Keď sa chce, všetko ide...

Muža s prezývkou „Mitch“ pre svoju podobu s Michelin Manom odpísala jeho vlastná manželka priamo pri konzultačnom sedení. Teraz schudol viac ako 63 kilogramov. Rob „Mitch“ Jones oslavuje úžasný obrat vo svojom živote po tom, čo bol vyhlásený redukčným programom ako Slimmer roka 2012.

Čítať ďalej: Po tom, čo ho opustila žena, schudol 63,5 kg

logo

Zdravie a krása na dosah v Health&Beauty

    Klinika estetickej medicíny Health&Beauty sa stará o krásu a zdravie svojich klientov a klientiek. Sme moderná klinika na svetovej úrovni s dlhoročnými odbornými skúsenosťami v oblasti chudnutia, modelácie postavy, spevnenia pokožky i tela, liečby celulitídy, formovania kontúr či celkovej regenerácie. Prinášame vám len to najlepšie z oblasti estetickej a korektívnej dermatológie, zdravej výživy, zdravého životného štýlu, redukcie váhy a liečby obezity a metabolického syndrómu. Snažíme sa neustále napredovať, sledujeme najnovšie lekárske a estetické postupy. Našou hlavnou prioritou sú komplexné služby a individuálny prístup v modernom, pokojnom a priateľskom prostredí.  

Adresa

Klinika Health&Beauty

PERLA RUŽINOVA

Kaštieľska 4

821 05 Bratislava

Telefón

+421 (0)911 308 828

E-mail

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

ikona-1 Objednajte sa

 

Facebook